| YaRın öLeceğinizi ßiLseniz ßuqün napaRdınız ?? | |
|
+4DenGe selvishhan Kodes!! EriSs 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
EriSs
| Konu: YaRın öLeceğinizi ßiLseniz ßuqün napaRdınız ?? Paz Kas. 02, 2008 4:27 pm | |
| herkesden heLaL'Lik aLır iŞLediğim qünahLarın affediLmesi için dua ederdm xD | |
|
| |
Kodes!!
| Konu: Geri: YaRın öLeceğinizi ßiLseniz ßuqün napaRdınız ?? Paz Kas. 02, 2008 7:05 pm | |
| bende herkesden helal lik alır grafiti atardım (içimde kalmasın die:p) :D | |
|
| |
selvishhan
| Konu: Geri: YaRın öLeceğinizi ßiLseniz ßuqün napaRdınız ?? Ptsi Kas. 03, 2008 6:36 pm | |
| herkesten helallık alıp sevdıgım bırı varsa onu ne kadar cok sevdıgımı solerdım:D | |
|
| |
DenGe
| Konu: Geri: YaRın öLeceğinizi ßiLseniz ßuqün napaRdınız ?? Ptsi Kas. 03, 2008 6:39 pm | |
| son kez DöNGü'M ün (sewdiğimin) gözünün içine bakıp 'seni çok seviorm aşkım lütfen beni unutma!!' derdim | |
|
| |
EriSs
| |
| |
Vahsett
| Konu: Geri: YaRın öLeceğinizi ßiLseniz ßuqün napaRdınız ?? Ptsi Kas. 03, 2008 8:31 pm | |
| RIzaYı son kEZ görMK İsTERdm oNA saRILmk | |
|
| |
DenGe
| Konu: Geri: YaRın öLeceğinizi ßiLseniz ßuqün napaRdınız ?? Ptsi Kas. 03, 2008 8:32 pm | |
| nie bea aslı sn ne ypMaK isterdn M. ettM simdi ???? | |
|
| |
EriSs
| Konu: Geri: YaRın öLeceğinizi ßiLseniz ßuqün napaRdınız ?? Ptsi Kas. 03, 2008 8:47 pm | |
| ßende sevdkLerimi son kez göRmek içimde kaLanLarı söLemek isterdmm.. | |
|
| |
Kodes!!
| Konu: Geri: YaRın öLeceğinizi ßiLseniz ßuqün napaRdınız ?? Salı Kas. 04, 2008 1:08 am | |
| ben aslında tüM sevdiKleriMi son bi Kez görMeK isterdiMmMm.. aMa bişey soleMeK icin deil.... hatta hic KonusMzdıM.... :S | |
|
| |
Mahmut
| Konu: Geri: YaRın öLeceğinizi ßiLseniz ßuqün napaRdınız ?? Ptsi Kas. 10, 2008 8:31 pm | |
| iLk once herkesden heLaLlik aLırdım Sonra gider Barısa Küfr ederdim xD Sonra biraz bateri calarak zamanın gecmesini bekLerim xD | |
|
| |
MystCrose
| Konu: Geri: YaRın öLeceğinizi ßiLseniz ßuqün napaRdınız ?? Ptsi Kas. 10, 2008 8:49 pm | |
| İşte Malsın | |
|
| |
ZeuS
| Konu: Geri: YaRın öLeceğinizi ßiLseniz ßuqün napaRdınız ?? Ptsi Kas. 10, 2008 8:59 pm | |
| ben en gizli sırlarımı açardım ve durmadan yürürdüm heralde yalnız dolaşırdım sokaklarda ve son olarak şu lafı muhakkak sölerdim
-Devrimin a.q
bu son sözüm aramızda kalsın millet:D | |
|
| |
| YaRın öLeceğinizi ßiLseniz ßuqün napaRdınız ?? | |
|