Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz:
Toplam Mesajınız: 0

AnasayfaAnasayfa  10 ATL Portal10 ATL Portal  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Mustafa Hakkındaki Gorusleriniz.

3 posters
YazarMesaj
MystCrose
Admin

Erkek Mesaj Sayısı : 318
İş/Hobiler : Rap ,RAP ;RAP
Lakap : Myst xD

Mustafa Hakkındaki Gorusleriniz. Empty
MesajKonu: Mustafa Hakkındaki Gorusleriniz.   Mustafa Hakkındaki Gorusleriniz. EmptySalı Kas. 04, 2008 6:05 pm

Sizce Mustafa Nasıl Bir Film.
https://atl10.yetkin-forum.com
Enis
Co-Admin
Enis

Erkek Mesaj Sayısı : 126
Ruh Hali : Mustafa Hakkındaki Gorusleriniz. Anlayi10

MesajKonu: Geri: Mustafa Hakkındaki Gorusleriniz.   Mustafa Hakkındaki Gorusleriniz. EmptySalı Kas. 04, 2008 9:40 pm

kanka film e gitceksen ilk olarak su yorumlara bak ...

Bugüne kadar okullarda,yazılarda,filmlerde bugünümüzü borçlu olduğumuz ATATÜRK'ÜMÜZ hep bir put,robot,tapılası cansız bir varlıkmış gibi tanıtıldı.Zamanla kırılmasından korktuğumuz için vitrine kaldırdığımız arada bir bakıp mutlu olduğumuz cam bir bibloymuş gibi davrandık ona.Bu yüzden günümüz gençliği onu tanımıyor,hissedemiyor hatta bazıları ne yazıkki sevmiyor.Öyle ya ailelerinin göstermedikleri bibloyu sevemezler.Oysa o bir İNSAN,hissedebilen,sevebilen,hüzünlenebileni hatta ağlayabilen ve YANLIŞ YAPABİLEN bir insan.İnsani özelliklere sahip diye onu kendimizle bir tutacaksak bu bizim sadece sınır tanımaz aptallığımızı gösterir.O farklı çünkü kimse onun gibi hem tam bir İNSAN hem de tam bir SAVAŞÇI,LİDER,KURUCU olamaz.Örneği,benzeri yok elbette ama bunun sebebi onun sevmemesi,ağlamaması,yanlış yapmaması veya karanlıktan korkmaması değil onu ATATÜRK yapan inanılmaz dehası,hırsı,ileri görüşlülüğü,çalışkanlığı ve daha birçok mükemmel İNSANİ özelliği kendinde toplamış olması.Hepimiz de bu mükemmel özelliklerin bazıları var ama SADECE ONDA HEPSİ BİR ARADA VAR.MUSTAFA'MIZI tabulaştırmayalım çocuklarımıza onu heykel gibi anlatmayalım tanıtalım sevdirelim gençleri ondan KORKUTMAYALIM.

Ben bu filme sponsor olan Sabancı gurubunu Can Dündarı ve bu filmde emeği geçen herkesi şiddetle kınıyorum.Yaşanan şeyler bu kadar saptırılabilir.Şimdi izninizle her şeye karşılık veriyorum.1)****** karanlıktan korkardı,ışıksız yatamazdı.Cevap:Aynı ****** siyasi liderlik yaptığı ülkede üniformasını giyip Başkomutanlık yapmıştır,cephe gerisinde diil,şuan Çankayada yan gelip yatanlar gibi değil,20 yaşında çakı gibi bi delikanlı gibi değil,kaburgası kırık,yatma zorunlulugu oldugu halde,doktor yasağında,cephede ateş hattında yapmıştır.Çanakkalede '' Ben size savaşmayı değil ölmenizi emrediyorum'' derken cephede vermiyodu bu emri.Siperden ayağa kalkmış vızır vızır kurşunlar geçerken veriyordu emrini.Karanlıktan korkmak ha,kim korkmazki...Ama doğru sizin gibi aydınlıktan korkan adamlar korkmaz.2)Dinsiz gibi gösterilmesi! Cevap:Avrupanın 100 yılda başaramadığı klise sorunu 15 yıla sığdıran dini devletten ayıran, ve dini şahsi inanca ve kişisel ibadete indiren bir lider oldugu neden yüzeysel geçilmiş filmde?Türk milleti daha dindar olmalıdır. [br]Hz.Muhammed(s.a.v),Allah'ın birinci ve büyük kuludur. [br]Her sarıklıyı hoca sanmayın. [br]Din bir vicdan meselesidir.Herkes vicdanının emrine uymakta serbesttir. [br]Bizim dinimiz en makul ve en tabii dindir. [br]Mustafa Kemal ******... [br]3)Diktatör olması,muhalefete izin vermemesi! Cevap:Türkiye ye ilk demokrasiyi kim getirdi?İlk çok partili düzene kim soktu?İlk muhalefet partisinin kurulmasını kim istedi ve kurulma parasını kim verdi?Daha fazla cevap vermem bu konuda.4)Alkolikmiş Cevap:Şimdi Amerikanın uşaklığını yapanlar onların kırıntılarını yalayanları görmektense,kimseye minnet duymamak için dış borçlanmayan ve bu durumdan ülkesini kurtarmak için gece gündüz düşünen bunları düşünürken içki içen adam için ölmeyi tercih ederim.Kimse korkmasın arkadaşlar böyle oyunlar ******ümüzü bitiriceğine dahada güçlendirir.çünkü hatırlayınız ''Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir. '' Hepimiz Mustafa Hepimiz Kemal Hepimiz ******üz

Can Dündar filmde sürekli ******'e laf sokuşturuyor. Filmde ****** 'ü diktatör ve muhaliflerini susturan kötü biri gibi göstermiş.O devirde okuma yazmanın %10 olduğu bir ülkede ,herkes hilafet,şeriat vs. isterken Can Dündar 'ın istediği gibi entel ,dantel olmak mümkün mü? Gittim pişman oldum.Gitmeyin.
MystCrose
Admin

Erkek Mesaj Sayısı : 318
İş/Hobiler : Rap ,RAP ;RAP
Lakap : Myst xD

MesajKonu: Geri: Mustafa Hakkındaki Gorusleriniz.   Mustafa Hakkındaki Gorusleriniz. EmptySalı Kas. 04, 2008 9:47 pm

Valla Bilmiyorum Pek Fazla Güzel Yorumlar Gelmemiş
https://atl10.yetkin-forum.com
Kodes!!
Üye
Kodes!!

Kadın Mesaj Sayısı : 523
İş/Hobiler : okul/pc
Lakap : Kodes
Ruh Hali : Mustafa Hakkındaki Gorusleriniz. Kederl10

MesajKonu: Geri: Mustafa Hakkındaki Gorusleriniz.   Mustafa Hakkındaki Gorusleriniz. EmptyÇarş. Kas. 05, 2008 10:01 pm

izleMediM ve KulağıMa ii yada kotu herhangi bir yoruM gelMedi Very Happy

Mustafa Hakkındaki Gorusleriniz.
1 sayfadaki 1 sayfası