Konu: 'Angelina ile lezbiyen ilişki istiyorum' C.tesi Kas. 08, 2008 10:38 pm
'Angelina ile lezbiyen ilişki istiyorum' dedi, magazincileri şok etti... "Heroes" dizisinin genç yıldızı Hayden Panettiere GQ dergisine ilginç açıklamalarda bulundu. 18 yaşına bastıktan sonra her yaptığıyla gündemde kalmayı başaran Panettiere verdiği ropörtajda "Lezbiyen olduğumla ilgil bir dedikodu çıksaydı çok hoşuma giderdi" diye konuştu.
Genç yıldız daha da detaya inerek lezbiyen ilişki yaşamak istediği ünlüleri de açıkladı ! Bunların başında ise Angelina Jolie geliyor...
Hayden'in diğer favorileri ise Jessica Alba, Charlize Theron ve Kate Beckinsale...Şaka yaptığını ima etse de magazinciler seksi güzelin tercihlerini araştırmaya başladı bile !
Tubi
Konu: Geri: 'Angelina ile lezbiyen ilişki istiyorum' Paz Kas. 09, 2008 12:03 am
yuuuh hiçte o tip bi kız deil yaa :D
MystCrose
Konu: Geri: 'Angelina ile lezbiyen ilişki istiyorum' Paz Kas. 09, 2008 12:18 am
Sanki Tanıosun
ZeuS
Konu: Geri: 'Angelina ile lezbiyen ilişki istiyorum' Paz Kas. 09, 2008 1:13 am
hiç belli olmaz abi angelina jolie de öle ama çoğu para için yapıyo ya bunu utanç duyulması gereken bişi aslında insanlık adına ama şu zamanda görüyoruz ki bu magazin dergilerinin ilk sayfasında en çok ilgi görülen ve beğenilen konu olarak çıkıyo ve çoğu insan bunların tarzını seçiyo cahillikten sapkınlıktan başka nedir ki bu
MystCrose
Konu: Geri: 'Angelina ile lezbiyen ilişki istiyorum' Paz Kas. 09, 2008 1:15 am
kanka valla Senin yorumları Okumak Hosuma Gidiyor.
ZeuS
Konu: Geri: 'Angelina ile lezbiyen ilişki istiyorum' Paz Kas. 09, 2008 2:07 am
nie len??
MystCrose
Konu: Geri: 'Angelina ile lezbiyen ilişki istiyorum' Paz Kas. 09, 2008 2:08 am
Ne Biliyim Olm Harbi Mantıklı Konusuyosun.
ZeuS
Konu: Geri: 'Angelina ile lezbiyen ilişki istiyorum' Paz Kas. 09, 2008 2:22 am
teşekkürler ahmet:D
Kodes!!
Konu: Geri: 'Angelina ile lezbiyen ilişki istiyorum' Paz Kas. 09, 2008 12:53 pm
KatılıoruMm ahMete ....
MantıKlı Konusuosn cunKu gozonunde olMaK için yapMadıKları sapKınlıK KalMadı ....
bi de guzel bşy Miş gb anlatıolar insanlarıMıza :S:S:S:S:S
Tubi
Konu: Geri: 'Angelina ile lezbiyen ilişki istiyorum' Paz Kas. 09, 2008 7:43 pm
MystCrose demiş ki:
Sanki Tanıosun
tanıyorm mu dedm be tipp diyorm okumadın mı weya algılayamadn mı
mr prince
Konu: Geri: 'Angelina ile lezbiyen ilişki istiyorum' Ptsi Kas. 10, 2008 10:16 pm
sadece guluorum ne gunlere geldik
ZeuS
Konu: Geri: 'Angelina ile lezbiyen ilişki istiyorum' Ptsi Kas. 10, 2008 10:21 pm
yani abi amerikada okadar aç yaşayan insan varken adamlar ne ile uğraşıyo bide orayı bırak burdada tubi ile ahmet yok şunu tanıyorum tanımıyorum tartışmasına giriyolar ayıp ayıp çok ayıp :D:D
Tubi
Konu: Geri: 'Angelina ile lezbiyen ilişki istiyorum' Ptsi Kas. 10, 2008 10:36 pm
sanane hakan ya tartışıcz tbi herşeyi trtışıcz ki anlaşlmadk bi konu kalmasn
ZeuS
Konu: Geri: 'Angelina ile lezbiyen ilişki istiyorum' Ptsi Kas. 10, 2008 10:45 pm
tabi tartışmak gerekiyo her zaman ama çığırını aşmadıkça ve iki tarafta zarar görmedikçe
Tubi
Konu: Geri: 'Angelina ile lezbiyen ilişki istiyorum' Ptsi Kas. 10, 2008 10:46 pm
orası öle o tartşmaktn çıkıo zatn
ZeuS
Konu: Geri: 'Angelina ile lezbiyen ilişki istiyorum' Ptsi Kas. 10, 2008 10:55 pm
eğer tartışma ters noktalara gidiyosa durdurulmalı bence ama bazıları tartışmayı daha da kızıştırıyo:D savaş ayın bi programında vardı kopmuştum ona adam bi kızıştırdı ortalığı iki adam girdi resmen birbirine hiç bi sebep yokken
Tubi
Konu: Geri: 'Angelina ile lezbiyen ilişki istiyorum' Ptsi Kas. 10, 2008 10:57 pm
hahaha :D saçmalk yaww gerksz bişy yni
ZeuS
Konu: Geri: 'Angelina ile lezbiyen ilişki istiyorum' Ptsi Kas. 10, 2008 11:05 pm
belki biliosundur yılmaz erdoğan stand-up gösterisinde de anlatmıştı olayı
olay şöyle iki adam tartışıyo gayet seviyeli bi şekilde şavaş ay atlıyo ikiside susuyo savaş ay:bi dakka bidakka ben bu hakarete karşı sessiz kalamam sen üstü kapalı olarak bu arkadaşa şerrefsiz diyosun
tartışmada öle anlaşılabilecek hiçbi konuşma geçmemiş ama:D tabi sözde şerefsiz diyen adam şok içinde acaba dedim mi filan kafasını kaşıyo diğeride heran fırlayacak bi ok gibi bakıyo filan:D allahtan fazla büyük bi tartışma olmamıştı çok gülmüştüm ama:D
Tubi
Konu: Geri: 'Angelina ile lezbiyen ilişki istiyorum' Ptsi Kas. 10, 2008 11:09 pm
sawş ay kızştrmş iştee mal hrf yaa :D reyting uğruna :D
MystCrose
Konu: Geri: 'Angelina ile lezbiyen ilişki istiyorum' Salı Kas. 11, 2008 5:53 pm
Lan Taktınız Bu Konuya
ZeuS
Konu: Geri: 'Angelina ile lezbiyen ilişki istiyorum' Salı Kas. 11, 2008 8:13 pm
harbi ya nerde neyi tartışıyoz:D
EriSs
Konu: Geri: 'Angelina ile lezbiyen ilişki istiyorum' Çarş. Kas. 12, 2008 11:46 pm