Konu: Ben Sana Mecburum Ptsi Kas. 10, 2008 6:56 pm
ben sana mecburum bilemezsin ad?n? m?h gibi akl?mda tutuyorum büyüdükçe büyüyor gözlerin ben sana mecburum bilemezsin içimi seninle ?s?t?yorum
a?aclar sonbahara haz?rlan?yor bu ?ehir o eski Istanbul mudur karanl?kta bulutlar parçalan?yor sokak lambalar? birden yan?yor kald?r?mlarda ya?mur kokusu ben sana mecburum sen yoksun
sevmek kimi zaman rezilce korkuludur insan bir ak?amüstü ans?z?n yorulur tutsak ustura a?z?nda ya?amaktan kimi zaman ellerini k?rar tutkusu birkaç hayat ç?kar?r ya?amas?ndan hangi kap?y? çalsa kimi zaman arkas?nda yaln?zl???n h?nz?r u?ultusu
Fatih'te yoksul bir gramofon çal?yor eski zamanlardan bir cuma çal?yor durup kö?e ba??nda deliksiz dinlesem sana kullan?lmam?? bir gök getirsem haftalar ellerimde ufalan?yor ne yapsam ne tutsam nereye gitsem ben sana mecburum sen yoksun
belki Haziran'da mavi benekli çocuksun ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor bir ?ileb s?z?yor ?ss?z gözlerinden belki Yesilköy'de uça?a biniyorsun bütün ?slanm??s?n tüylerin ürperiyor belki korsun k?r?lm??s?n tela? içindesin kötü rüzgar saçlar?n? götürüyor
ne vakit bir ya?amak dü?ünsem bu kurtlar sofras?nda belki zor ay?ps?z fakat ellerimizi kirletmeden ne vakit bir ya?amak dü?ünsem sus deyip ad?nla ba?l?yorum içims?ra k?m?ld?yor gizli denizlerin hay?r ba?ka türlü olmayacak ben sana mecburum bilemezsin.
Atilla ?lhan
ZeuS
Konu: Geri: Ben Sana Mecburum Ptsi Kas. 10, 2008 7:10 pm
yorum yapmaya gerek yok bence saol
Tubi
Konu: Geri: Ben Sana Mecburum Ptsi Kas. 10, 2008 8:14 pm