Üsttekine İftira Atma
Yazar Mesaj Tubi Üye
Mesaj Sayısı : 449Yaş : 31Nerden : ZeBe =Dİş/Hobiler : herbişeyLakap : tubiş, tubi =PRuh Hali : Kayıt tarihi : 20/09/08 Konu: Geri: Üsttekine İftira Atma Ptsi Kas. 10, 2008 11:40 pm snde bi keresnde kapıyı grmeyp toslamştn hni kafn dawul gbi şişmşti ya kopmştk glmktn özlüo insn eski gnleri tbi
:D
ZeuS Co-Admin
Mesaj Sayısı : 649Yaş : 31Nerden : geliyo bu samimiyet???İş/Hobiler : DevrimciLakap : AntiFaşoRuh Hali : Kayıt tarihi : 21/09/08 Konu: Geri: Üsttekine İftira Atma Ptsi Kas. 10, 2008 11:44 pm ya bide bu olayın bi benzeride senin başına gelmişti sen sınıfa koşuyodun bende kapının arkasındaydım birden kapadım kapıyı sen ilk önce kapıya çarptın sonra yere yığıldın hatta bayaa bi sarsıntı olmuştu hatta doğal afet sireni dahi verilmişti herkes bi panik olmuştu dedim yok bişey tubi düştü diye:D(yine yazdım senaryomu:D)
Tubi Üye
Mesaj Sayısı : 449Yaş : 31Nerden : ZeBe =Dİş/Hobiler : herbişeyLakap : tubiş, tubi =PRuh Hali : Kayıt tarihi : 20/09/08 Konu: Geri: Üsttekine İftira Atma Ptsi Kas. 10, 2008 11:46 pm (hrbi süpersn değerlndr sn bunu
:D)
hee ewtt çk oldu böle olylr canııım sn bi gün oturuodn htta birdn sırayı çekmemle nası ypşmştn yeree bi süre oturamamştn ağrıdn htrlıosn dimi
ZeuS Co-Admin
Mesaj Sayısı : 649Yaş : 31Nerden : geliyo bu samimiyet???İş/Hobiler : DevrimciLakap : AntiFaşoRuh Hali : Kayıt tarihi : 21/09/08 Konu: Geri: Üsttekine İftira Atma Ptsi Kas. 10, 2008 11:48 pm (yazıyorum zaten hikaye ama komedi deil aşk üzeri
)
ya discman e diksmen diyen şahıs sendin sanırsam
Tubi Üye
Mesaj Sayısı : 449Yaş : 31Nerden : ZeBe =Dİş/Hobiler : herbişeyLakap : tubiş, tubi =PRuh Hali : Kayıt tarihi : 20/09/08 Konu: Geri: Üsttekine İftira Atma Ptsi Kas. 10, 2008 11:55 pm (hiçte bilee )
snnde saçları hiç jöleli göremiyorz yaa
:D bi değişklk yp jöle sür fln
ZeuS Co-Admin
Mesaj Sayısı : 649Yaş : 31Nerden : geliyo bu samimiyet???İş/Hobiler : DevrimciLakap : AntiFaşoRuh Hali : Kayıt tarihi : 21/09/08 Konu: Geri: Üsttekine İftira Atma Salı Kas. 11, 2008 12:01 am (ya mecburiyetten yapıorm, yoksa benim saçlar çok kıvırcık komik duruyo çöbü atmaya giderken bile saçımı yapmadan çıkmam
:D:D)
sen saçını geçen sene 0 a vurmuştun ya süper olmuştu bidaha yapsana le güzel şaplak yapıştırıyoduk keline
Tubi Üye
Mesaj Sayısı : 449Yaş : 31Nerden : ZeBe =Dİş/Hobiler : herbişeyLakap : tubiş, tubi =PRuh Hali : Kayıt tarihi : 20/09/08 Konu: Geri: Üsttekine İftira Atma Salı Kas. 11, 2008 12:08 am (kız gibisn yaa
ne o öle çöp atmaya gidrkn bile saç mı ypılr
)
snn de barışa attığn mesjlar aklıma gldi bk aşkmlı cnmlı hayatmlı sni sewiyorm fln o aşk şiirleri neydi öleee şaşrp klmştk ya hiç blli etmiosn
ZeuS Co-Admin
Mesaj Sayısı : 649Yaş : 31Nerden : geliyo bu samimiyet???İş/Hobiler : DevrimciLakap : AntiFaşoRuh Hali : Kayıt tarihi : 21/09/08 Konu: Geri: Üsttekine İftira Atma Salı Kas. 11, 2008 12:11 am öhöhm öhhöhhm ya bari barış deme ya sınıfta tek deli olduğum gördüğüm yerde parçalamak istediğim çocuk o ya kızıştrmak yok demiştim hem başta seninle olcayın aşkını da hepimiz bilioz olcay hepinizi birbirinizle aldatıyo farkında deilsiniz
Tubi Üye
Mesaj Sayısı : 449Yaş : 31Nerden : ZeBe =Dİş/Hobiler : herbişeyLakap : tubiş, tubi =PRuh Hali : Kayıt tarihi : 20/09/08 Konu: Geri: Üsttekine İftira Atma Salı Kas. 11, 2008 12:13 am (aaaa olcay yldznki yaa bni skma araya yldz parçalr bni
)
snde geçen ingilzce dersnde cawide hocaya krşı nası hapşrmştn ölee her yr salya sümük ıyyyy bk aklıma gldi iğrendm
ZeuS Co-Admin
Mesaj Sayısı : 649Yaş : 31Nerden : geliyo bu samimiyet???İş/Hobiler : DevrimciLakap : AntiFaşoRuh Hali : Kayıt tarihi : 21/09/08 Konu: Geri: Üsttekine İftira Atma Salı Kas. 11, 2008 12:21 am ya sen geçen gün bizim mahallede küçük çocuklarla top oynayan kız deil misin(kusura bakmayasın daha kötübişey gelmedi aklıma
)
Tubi Üye
Mesaj Sayısı : 449Yaş : 31Nerden : ZeBe =Dİş/Hobiler : herbişeyLakap : tubiş, tubi =PRuh Hali : Kayıt tarihi : 20/09/08 Konu: Geri: Üsttekine İftira Atma Salı Kas. 11, 2008 9:35 pm (ne kötü ne kötü
:D) bugn pastanın hppsini sn yedn kmselere bırkmadn hakan yaa
ZeuS Co-Admin
Mesaj Sayısı : 649Yaş : 31Nerden : geliyo bu samimiyet???İş/Hobiler : DevrimciLakap : AntiFaşoRuh Hali : Kayıt tarihi : 21/09/08 Konu: Geri: Üsttekine İftira Atma Salı Kas. 11, 2008 9:51 pm (şansa bak ya şimdi ben onu yazmayı düşünüyodum sen yazmışsın
)
ya bişi sorcam sende nası bi mide var bi şişe kolayı nası bi dikişte bitirdin çok merak ettim:D
Tubi Üye
Mesaj Sayısı : 449Yaş : 31Nerden : ZeBe =Dİş/Hobiler : herbişeyLakap : tubiş, tubi =PRuh Hali : Kayıt tarihi : 20/09/08 Konu: Geri: Üsttekine İftira Atma Salı Kas. 11, 2008 10:20 pm yerleri
paspaslarken pantoln nası da yırtldı öle yaa
ZeuS Co-Admin
Mesaj Sayısı : 649Yaş : 31Nerden : geliyo bu samimiyet???İş/Hobiler : DevrimciLakap : AntiFaşoRuh Hali : Kayıt tarihi : 21/09/08 Konu: Geri: Üsttekine İftira Atma Salı Kas. 11, 2008 10:23 pm ya paspas ı nie karıştırıyon silmeseydim orayı 5 dakka sonra yaış yapış olcaktı temiz biri olmam kötü bişi mi:D sende pastadaki mumları üflerken mumları üflemeyi bırak uçururken pastanın üztündeki bütün şekerleri filan uçurduydun ne kuvvet varmış beaa sende:D:D
Tubi Üye
Mesaj Sayısı : 449Yaş : 31Nerden : ZeBe =Dİş/Hobiler : herbişeyLakap : tubiş, tubi =PRuh Hali : Kayıt tarihi : 20/09/08 Konu: Geri: Üsttekine İftira Atma Salı Kas. 11, 2008 10:35 pm snde çk becerkliymşsn yaa o ne serwsti öle
ewde klmazsn sn
(aklıma glmio artk hiç bişy
)
ZeuS Co-Admin
Mesaj Sayısı : 649Yaş : 31Nerden : geliyo bu samimiyet???İş/Hobiler : DevrimciLakap : AntiFaşoRuh Hali : Kayıt tarihi : 21/09/08 Konu: Geri: Üsttekine İftira Atma Salı Kas. 11, 2008 10:51 pm övünmek gibi olmasın beni ne doktorlar ne subaylar istedi de varmadım
ne dion sen aloo ayıboğuluyo
sende pastayı görüünce hemen gözlerin açılmıştı saldırmıştın direk
(cidden ama saldırma değilda bayaa şaşırmıştın heralde şoktaymışın gibi bir halin vardı
Tubi Üye
Mesaj Sayısı : 449Yaş : 31Nerden : ZeBe =Dİş/Hobiler : herbişeyLakap : tubiş, tubi =PRuh Hali : Kayıt tarihi : 20/09/08 Konu: Geri: Üsttekine İftira Atma Perş. Kas. 13, 2008 11:55 pm (dorudr sewerm pastayı ne wr bnda
şaşrmadm ayrıca zatn bişylr karştırdığınızı çakmştm
snn sesnde pk gzlmşş bugn şrkı sölüodn ya yni farkettm
ZeuS Co-Admin
Mesaj Sayısı : 649Yaş : 31Nerden : geliyo bu samimiyet???İş/Hobiler : DevrimciLakap : AntiFaşoRuh Hali : Kayıt tarihi : 21/09/08 Konu: Geri: Üsttekine İftira Atma Cuma Kas. 14, 2008 12:15 am (aaa duydun mu lan aboooo rezil oldum )
(utandım bak cidden
)
(yıldız gaza getirmişti beni türküyle başliyim dedim olmadı sonra cem karaca sölemiştim
(yoksa bahçede cemle birlikte söylediğimizimi diyosun
)
(bugün bayaa şarkı sölemişim beaa:D)
(nese ben iftira mı atiyim
)
sen de ne güsel eşlik ettin bana millet kaçtı ama canın saolsun
bide tiz sesin yüzünden kulağım hala çınlıyo:D
Tubi Üye
Mesaj Sayısı : 449Yaş : 31Nerden : ZeBe =Dİş/Hobiler : herbişeyLakap : tubiş, tubi =PRuh Hali : Kayıt tarihi : 20/09/08 Konu: Geri: Üsttekine İftira Atma Cuma Kas. 14, 2008 12:17 am (sn cdden şrkı mı sölediiinnn
aa bn iftira atmştm sadece
:Dayrıca sesmde gerçktn kötüdr yalan yok
)
metronun kapısına kötü skştın ya dedm bi an kapıp gtrck şmdi çocuu
(ya aklıma hiç bişy glmio artk ya
)
ZeuS Co-Admin
Mesaj Sayısı : 649Yaş : 31Nerden : geliyo bu samimiyet???İş/Hobiler : DevrimciLakap : AntiFaşoRuh Hali : Kayıt tarihi : 21/09/08 Konu: Geri: Üsttekine İftira Atma Cuma Kas. 14, 2008 12:30 am (aa iyi bea rezil olmamışım bugün bi cemle patlattık bi iki şarkı gitar eşliğinde bide atölyede yıldızlan gesi bağlarını söledik sonra ben yalnız namus belasını söledim sesim ancak)
(benim de sesim ancak rock müziklere uygun baya bi kalın ya
sen hala metroda hangi tarafa gitçeini bilmion sabah gördüm seni aksaray tarafına binmiştin allah bilir aklın hangi istasyonda başına geldi:D
Tubi Üye
Mesaj Sayısı : 449Yaş : 31Nerden : ZeBe =Dİş/Hobiler : herbişeyLakap : tubiş, tubi =PRuh Hali : Kayıt tarihi : 20/09/08 Konu: Geri: Üsttekine İftira Atma Cuma Kas. 14, 2008 12:31 am bna diene bk yaaa sn sbh sınfları karştırp bşka bi sınıfa gtmşsn yaa
dışrlardan topluorz sni
rezl ediosn be
ZeuS Co-Admin
Mesaj Sayısı : 649Yaş : 31Nerden : geliyo bu samimiyet???İş/Hobiler : DevrimciLakap : AntiFaşoRuh Hali : Kayıt tarihi : 21/09/08 Konu: Geri: Üsttekine İftira Atma Cuma Kas. 14, 2008 12:58 am ya yok be şimdiye kadar toplasan 8-9 kere 9 atl ye girdim oda 3. dersten sonra farkına varıp geri geliyodum sınıfa
sende süper futbol oynadın bugün varya hayret kaldım:D
Kodes!! Üye
Mesaj Sayısı : 523Yaş : 31Nerden : İsTanBuLİş/Hobiler : okul/pcLakap : KodesRuh Hali : Kayıt tarihi : 07/10/08 ZeuS Co-Admin
Mesaj Sayısı : 649Yaş : 31Nerden : geliyo bu samimiyet???İş/Hobiler : DevrimciLakap : AntiFaşoRuh Hali : Kayıt tarihi : 21/09/08 Konu: Geri: Üsttekine İftira Atma Cuma Kas. 14, 2008 11:11 pm yaa güsel kıvırırım ben:D:D ya onu bırakta sen bugün bahçede düz yolda yürüken düştün ya yere koptum ya:d
Üsttekine İftira Atma