Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

AnasayfaAnasayfa  10 ATL Portal10 ATL Portal  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

İnsanlar Neden Bekler??

2 posters
YazarMesaj
ZeuS
Co-Admin
ZeuS

Erkek Mesaj Sayısı : 649
İş/Hobiler : Devrimci
Lakap : AntiFaşo
Ruh Hali : İnsanlar Neden Bekler?? Karams10

İnsanlar Neden Bekler?? Empty
MesajKonu: İnsanlar Neden Bekler??   İnsanlar Neden Bekler?? EmptyCuma Kas. 14, 2008 9:31 pm

Haber Yollamışsın Bana
Beni Beklemesin Diye
Peki Düşündün mü Ben
Seni Severken Sana mı Danıştım

İnsanlar neden bekler??

Aslında beklenen kişi, kişinin kendisi değildir. O kişiden alınacak ufak bir tebessüm, büyük bir sevgidir beklenen. Aslında aşkın kendisi de O’dur. Gözlerdeki gülümseyiş, dudaklardaki seni seviyorum sözcüğüdür aşk. Vazgeçilmez olandır aşk, bu yüzden beklenir sevilen, seven tarafından. Ölümsüzdür aşk çünkü unuttuğunuzu düşünsenizde bir yerinizde saklıdır ona olan saklı sevginiz. Belki onu gördüğünüzde sevmediğinizi düşünmenize rağmen kollarında saatlerce ağlamayı istersiniz. Çünkü hala beklersiniz onu ne inkar edersiniz ne kabul edebilirsiniz.

Unutulamaz beklenen unutulması gerekse de, unutulmaya zihnine yapışmıştır zaten . Ordan çıkarmak için ya bir Son ya da yeni bir Başlangıç gereklidir. Ama sonuçsuzdur yine de sonu gerçekleştirdiğinizde yarım kalmış bir işi sonlandırmaya çalışırsınız bu da ebediyete kadar kurtulamayacağınızı gösterir. Yeni bir başlangıçta ise pek faydalı bir aşkınız olmaz çünkü ilişkinizin bazı yerlerinde yarım kalmış ekmeğin kırıntıları kadar ziyan olduğunuzu anlarsınız. Çünkü o heyecanınızı atamamışsınızdır üzerinizden. En iyisi beklemektir, gelmeyeceğini bile bile beklemek.

Sen en iyisi sunu bil bekleyeninin seni sevdiği kadar kimse seni sevmeyecek. Seviyorum seni güzelim daha önce hiç kimsenin sevmediği kadar, beklediğimsin sen. Bir vurgundur sana olan aşkım dönüşü olmayan, ölümsüzlüğe giden.
r1dvan
Üye
r1dvan

Erkek Mesaj Sayısı : 3
Ruh Hali : İnsanlar Neden Bekler?? Geveze10

İnsanlar Neden Bekler?? Empty
MesajKonu: Geri: İnsanlar Neden Bekler??   İnsanlar Neden Bekler?? EmptyC.tesi Kas. 15, 2008 12:27 am

Çok güzel paylasım icin tesekkürler devamını bekleriz:)

İnsanlar Neden Bekler??
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Erkekler Neden Aldatır
» Kurşunkalem Neden Altıgen ?
» Kadınlar neden iki elle araba kullanamaz?