Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

AnasayfaAnasayfa  10 ATL Portal10 ATL Portal  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Uyuz Prof. Ve Öğrencisi

3 posters
YazarMesaj
ZeuS
Co-Admin
ZeuS

Erkek Mesaj Sayısı : 649
İş/Hobiler : Devrimci
Lakap : AntiFaşo
Ruh Hali : Uyuz Prof. Ve Öğrencisi Karams10

Uyuz Prof. Ve Öğrencisi Empty
MesajKonu: Uyuz Prof. Ve Öğrencisi   Uyuz Prof. Ve Öğrencisi EmptyCuma Kas. 14, 2008 11:17 pm

olay bir üniversitede profesör ve ögrencisi arasinda gecer öğrenci yemekhanede boş yer bulamadığı için prof un yanına oturur profesör bu durumu kabullenemez ve cocuga öküzlerle kuslar bir arada oturamaz der ögrenci hic bozuntuya vermeden ozaman ben ucayım diyereK prof un yanından ayrılır profesör bu durumu sindiremedigi icin ögrencisinin sınavdan kalması icin eliden geleni yapar fakat ögrenci tüm soruları eksiksiz cevaplamaktadir bunun üzerine prof sana bir soru soracagim der yolda karsina 2 tane torba cikti birinde akıl var birinde para var hangisini alirdin ? ögrenci parayi deyince prof ben akılı alırdım der ögrenci sakin , karsilik verir doğal insan neye ihtiyaci varsa onu alir cildirmak üzere olan prof sinav kagidina buyuk harflerle öküz yazarak ögrenciye verir odadan cikan ögrenci bir kac dk sonra gelip seslenir hocem imzanizi atmissiniz ama notum nerde ?
Kodes!!
Üye
Kodes!!

Kadın Mesaj Sayısı : 523
İş/Hobiler : okul/pc
Lakap : Kodes
Ruh Hali : Uyuz Prof. Ve Öğrencisi Kederl10

MesajKonu: Geri: Uyuz Prof. Ve Öğrencisi   Uyuz Prof. Ve Öğrencisi EmptyCuma Kas. 14, 2008 11:21 pm

hahahahaaa

süper yha....

tesk...

Very Happy:D:D:D:D:D:D:D
gokaycabuklu
Üye

Erkek Mesaj Sayısı : 24

MesajKonu: Geri: Uyuz Prof. Ve Öğrencisi   Uyuz Prof. Ve Öğrencisi EmptyCuma Kas. 28, 2008 10:55 pm

böle öğrenciye cn kurban Very Happy

Uyuz Prof. Ve Öğrencisi
1 sayfadaki 1 sayfası